Monday, 4 August 2014

Selamat Hari Raya semua !!!


Assalamualaikum semua dan Salam Aidilfitri. 

Belum terlambat rasanya Ida nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua. Sekejap je dah masuk 8 Syawal. Pastinya semua masih dalam mood beraya kan. Ada juga yang baru start beraya minggu ni kerana perlu bertugas semasa hari lembaran. Apa2x pun perancangan anda semasa hari raya ni Ida doakan semuanya berjalan lancar.

Sebut je pasal hari raya selain kemeriahan suasana hari raya pasti kita semua ternanti-nanti juadah isitmewa kan. Paling best bila ada yang buat open house.

Tapi menjadi masalah apabila baru je hari raya ke berapa seluar dah ketat.  Baju kurung dah sendat. Masa puasa turun 3kg. Masa hari raya naik mendadak 6kg. Apa citer kan.. hehee.

Nasihat Ida pada semua makan tu biar berpada. Kena jaga kalori intake juga ye. Jangan ikut sedap tekak je. 

Lepas hari raya ni set Shape Up la paling glamor. Kalau betul2x berdisiplin inShaAllah akan nampak perubahan tapi kena juga jaga kalori intake, minum air masak banyak dan exercise juga ye.

Dan juga Ida nasihatkan sebelum consume set Shape Up ambil ukuran badan terlebih dahulu. Kerana ada yang tak nampak sgt penurunan berat tapi inci makin kurang. Baju lama dah boleh pakai. Kerana dalam set Shape Up mengandungi Cinch Shake yang membantu membina otot. Otot dan lemak ni sama berat tetapi otot lebih kecil berbanding lemak.

Ok semua. Ingat ye. Masa hari raya kita bina ukhuwah bukannya bina LEMAK ok!!. Hehe. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin. Kosong-kosong. ;)




Klik untuk lihat Set Shape Up: http://bit.ly/1pbjOPD

Hidayah Mohamad
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID : 889076
HP : 019-983 5090
Email : hidayahmohamad83@gmail.com

Post a Comment

Info Lain :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...