Thursday, 17 July 2014

[PART 1] Vitamin C bukan hanya untuk kecantikan kulit tapi...

Assalamualaikum semua.

Biasanya bila sebut je Vitamin C dalam kepala kita hanya tahu untuk kecantikan kulit je kan. Jangan kata uols saya dulu pun tahu Vitamin C ni hanya untuk kecantikan kuit. Ye la. Ramai sibuk dok cucuk Vitamin C kat muka kan..

Tapi sebenarnya banyak sgt manfaat Vitamin C ni. Antaranya merangsang pembentukan kolagen. Tahu apa kolagen? Kolagen ni adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan kita. Makin kita meningkat usia perasan tak otot kat muka ni makin kendur, gusi pun dah tak berapa nak kuat maka banyak la gigi yg luruh, tulang sendi kita pun dah tak sekuat macam masa muda2x. Jalan sikit je dah sakit lutut. Itu tandanya kolagen dalam badan kita makin menyusut. 

Lagi satu siapa yang selalu gusi berdarah?.. Atau lebam di kulit secara tiba2x. Tak da berlanggar dgn apa pun tahu2x je lebam. Itu salah satu tanda kita kekurangan vitamin C. Vitamin C ni membantu memperbaiki simptom pendarahan. 

Haaa.. ada lagi sebenarnya kebaikan vitamin C ni. Kejap lagi saya sambung cerita ok..

Klik untuk baca [PART 2] Vitamin C bukan hanya untuk kecantikan kulit tapi...



1 botol ada 180 biji
Makan 1 hari 1 biji. Tahan 6 bulan. Jimat kan??
Hanya RM92.50
1 biji baru 50 sen.
UNTUK TEMPAHAN ANDA BOLEH KLIK DI SINI. DAN BACA ARAHAN DI BAWAH:

UNTUK TAMBAHAN PRODUK LAIN (JIMAT POSTAGE) SILA KLIK DI SINI.

  1. Baca Online Ordering Agreement dan pilih pada button AGREE. Klik pada button NEXT untuk teruskan.
  2. Skrin akan memaparkan produk Vita-C dan anda boleh ubah kuantiti yang anda ingin beli dan klik pada button CHECKOUT.
  3. Skrin akan memaparkan maklumat yang perlu anda lengkapkan untuk tujuan proses penghantaran. Klik pada button CONTINUE untuk teruskan.
  4. Skrin akan memaparkan maklumat tempahan dan penghantaran. Klik pada button PROCEED FOR PAYMENT.
  5. Skrin akan memaparkan maklumat pembayaran. Pembayaran hanya boleh dibuat melalui DEBIT CARD/CREDIT CARD. Sila masukkan maklumat yang diperlukan dan klik pada button CONFIRM PAYMENT.
  6. Tempahan anda akan diproses dan apabila transaksi telah berjaya, skrin akan memaparkan pengesahan tempahan anda. Anda boleh cetak resit tempahan anda sebagai rujukan.


Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com
Post a Comment

Info Lain :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...