Monday, 26 May 2014

Testimonials Omega Guard: Turunkan Kolestrol



Puan Azuwa Ali:

" Lama nk share testimoni mak saya sendiri...
Mula ambik omega awal bln dis 2013 utk control kolesterol, sb sblm ni ambil ubat hospital. Apabila consume ubat hospital utk control kolesterol mak bgtau rsa lenguh2 dan sakit urat, jadi doc sarankan control pemakanan( jgn mkn minyak2, lebih kan sayuran, serat).

Saya cdgkan try omega mula bulan dis 2013, akhir bulan jan 2014 mak cek kolesterol, alhamdulillah....turun bacaan dari 6 ke 5...seronok sgt dgr, plus yg menariknya sengal2 sakit2 sendi juga bkurangan...
Doc pun approve utk trus continue omega dan teruskan jaga pemakanan...
Alhamdulillah....feel free to share ya...moga mak terus sihat dalam rahmat kasih sayangNya...."


"Assalamualaikum. Nad nak share berita gembira ni. Tadi Ummi Nad cerita yang dia perasan rambut Nenek Nad semakin banyak hitam dan lebih tebal dari sebelum ni. Dia perasan masa potong rambut Nenek haritu. Biasanya nipissss je katanya. Tapi baru2 ni rambut Nenek lebih tebal. Tak senipis dulu.
Nad beri Nenek Nad makan Omega Guard. Dah sebulan lebih kalau tak silap. Sebab sekarang dah botol kedua. Asalnya sebab nak turunkan kolestrol Nenek. Lagipun Omega bagus untuk sendi dan mata. Sesuai la untuk orang tua kan. Kata Nenek memang ada perununan kolestrol walaupun sikit sebab kadang-kadang nenek lupa nak makan. Tapi Alhamdulillah bukan 1 manfaat je Nenek dapat. Semoga Nenekku semakin sihat hendaknya"

Credit: FB Group Shaklee Golden Lounge

Hidayah Mohamad
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com
Post a Comment

Info Lain :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...