Friday, 30 May 2014

Testimonials Advanced Joint Health: Untuk Sakit Kaki, Sakit Sendi & Tulang Punggung, Sakit Lutut



" Assalam semua. Nak share testimoni BONDA di kampung pasal Advanced Joint Health Tablet (AJHT). Sebelum ni mak saya selalu sakit-sakit kaki. Kalau jalan jauh sikit kaki mesti akan bengkak2 dan jalan terhincut-hincut. Masa SHAKLEE buat promosi AJHT bulan lepas, saya beli 1 botol AJHT untuk mak (rasa rugi pulak beli 1 botol je masa tgh promosi aritu). Tadi mak call bagitau kaki dia dah tak sakit lagi. Dia try jalan kaki dari rumah ke kedai hujung jalan dan patah balik ke rumah. Alhamdulillah, mak kata dah tak rasa sakit. Jalan pun tak hincut-hincut lagi. Mak siap pesan nak lagi 2 botol AJHT!! Huhu...syukur ya Allah "

Puan Nurul Azliza:

Testimoni Mak sendiri ~ Advanced Joint Health, Ostematrix, omega guard
Sejak kebelakangan mak sering mengadu sakit sendi & tulang punggung sehingga dia sukar untuk tido mlm, terutama bila setiap kali bangun dari duduk. Lutut pun rasa cam mencucuk2.. Selepas 4 hari konsisten makan Advanced Joint health 2 bj + Osteomatrix 2bj & Omega Guard 1bj, mak kata....

"... Alhamdulillah la, mak rasa lega skit selepas mkn vitamin shaklee tu, mak dh boleh tido mlm xde dh rasa sakit kt punngung ni, bila bangun dari duduk pun dh xsakit lg, nak solat pun mudah... lutut pun tak rasa mencucuk sangat.. ada kurang laa..."

Alhamdulillah syukur ya Allah. Engkau berikanlah kesihatan yg terbaik buat ibubapa ku semoga mereka mudah utk beribadat kepadamu... amin. "




" Salam semua.. nak share lagi satu experience! smalam baru belikan Advanced Joint Health Tablet untuk abah. So dia dh mkn dua kali, malam semalam dan pagi tadi. N then petang tadi sy tanya abah, 'macam mana mkn tu? ada rasa apa2 perubahan tak?' pastu abah kata, 'ok, urat kaki abah dah tak sakit, kaki pun dh tak lenguh dah'.. heee alhamdullilah cepat betul terasa perubahan... 
Advanced joint health tablet ni memang bagus kalau hadiahkan untuk ibu bapa kita terutamanya yg slalu sakit2 lutut, n lenguh2 tuuu.. "

Maklumat lanjut mengenai Advanced Joint Health sila klik di sini.

Credit: FB Group Shaklee Golden Lounge

Hidayah Mohamad
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com
Post a Comment

Info Lain :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...