Wednesday, 14 May 2014

Testimonial Ostematrix: Sakit Belakang, Sakit Tumit Kaki

Assalamualaikum wrt,

Kalau tadi saya sharing tentang testimonial Alfalfa Complex (klik di sini) kali ni saya nak sharing pula tentang testimonial Ostematrix. Mungkin ada yang tak tahu apa sebenarnya Ostematrix. Ok. Ostematrix ni adalah kalsium yang dilengkapi dengan Vitamin D dan Magnesium yang membantu penyerapan kalsium dengan lebih optimum. Penting sekiranya anda membeli kalsium dari farmasi dan pastikan turut dilengkapi dengan Vitamin D dan Magnesium. Kerana tanpa kedua-duanya dan hanya kalsium semata-mata boleh membebankan buah pinggang dan risiko batu karang. Nak mudah pilih sahaja Ostematrix. ")



Dilla Jalil:
 
" customer ku seorg dentis terkejut sbb dilla masih bf, anak dilla dah ada 16btg gigi w/pun umur baru 1t4b++ dan umur 10bln++ dah boleh berjalan..katanya gigi dan tulangnye kuat..apa yg dilla buat ialah..dilla mmg ambil kalsium setiap hari start dr mengandung hingga kini!ibu mengandung dan menyusu sgt2 perlukan kalsium/ostemarix ye..kalau idak sakit pinggang n lutut wooo!!betul tak?? "


Suaida Binti Mohamad:
 
" sharing : setahun setengah yg lalu...sewaktu di dalam pantang melahirkan afini.. sukarnye nk berpijak di lantai tanpa berstokin kerana sakit tumit kmgkinn lntai yg sejuk.. dan demand yg tinggi krn xboleh baring di atas toto nk kena tilam yg empuk. Namun setelah makan Ostematrix (1st time kenal shaklee) sy xperasan yg sy bjln tnpa stokin dan boleh baring dpn tv hanya beralaskan tikar buluh. sakit ngilu tiada sakit pinggang pun hilang. Terima kasih ya Allah, kerana temukan aku dgn penawar sakitku yg ku makan sehingga sekarang."


Fatin Nur Enzatty:
 
" Syukur alhamdulillah seronoknye husbnd ckp "syg,abg tgk dh kurus la..peha tgk dh kecik,perut pon abg tgk dh kempis skit"..hehe kali ni dh 5 kali dok puji jer...terharunyeee...nak kate sy diet sgt x jugk...maybe sy rajin bt senaman kat umh..turun 4 kilo..jdila kn..turun secra sihat..klu sy kosisten lgi mesti dpt turun lgi bnyak...hihihi..(skrg ni tgh usaha lgi)..selain dri mslh bert bdn sy juga mengalami gusi berdrah..sy ambil ostematrix dan vita c chewabel..alhamdulillah skrg gusi dh x berdrah lgi..sebb sy kurang kalsium..memandangkan sy bf memg memerlukan kalsium...so skrg ni sy amalkan esp,lecithin,alfafa,ostematrix,vita c chewabel..akhir skali sy amik vita e..semlm bru je mkn..hehe...yg pntg skali ikut jadual mkn supplemen yg disarankn dan minum air 3 liter sehri..klu x ikut mcm mne nt vitamin nk meresap..hihihi....ok e2 je sy nk kongsi...w.salam..:-)"


Intan Azlin:

" Masa peknen kan syaza esp dan ostematrix antra supplemen yg saya ambil..masa peknen mmg saya selalu alami sakit belakang masa nak tidor dan masa bangun tido....tapi lepas saya amalkan ostematrix saya dah xsakit belakang mahupun sengal2 badan...dlm masa 2hari sudah nmpk perubahan yg positid....dan yang paling saya xsangka saya masih mampu dukung shaura (anak sulung saya) yg beratnya 11kg naik tangga sampai tingkat 4 sedangkan masatu saya tgha peknen 8 bulan.."

Credit: http://rujukvitaminku.blogspot.com/ 


Hidayah Mohamad
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
SMS/Whatsapp: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com
Post a Comment

Info Lain :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...