Saturday, 31 May 2014

Testimonial Cinch Shake: Untuk Inch Loss


Puan Sha Reza

Alhamdulillah....Berat dah pon turun 2.5kg sejak amik CINCH SHAKE MIX start puasa aritu...Serius saya memang tak diet pon puasa kali ni.Bedal je ape saya nak makan sampai En. Hubby pon tegur n takut tengok saya makan banyak..huhuhu...Semalam first time hubby cium bekas CINCH die cakap sedapnye bau CINCH perisa CAFE LATTE ni...hahahaha....tapi die tak leh minum sbb die dah kurus...kekeke "

Puan Nimie Rozaili:

sesuatu yg menarik utk dikongsi bln kedua saya consumed shaklee... herbalax+lecithin+cinch saya ilang 5kg yg bagus walaupun sy mkn berat x naik static n menurun.. x nmpk kurus secara mendadak tapi kurang dr segi inci n bdn lebih ringan . dgn shaklee saya mampu dan akan trus kan usaha.. terbaik "

En Muhammad Faiz Mohamed Saaid:

Salam sejahtera,saya nak kongsikan sedikit pengalaman saya mengambil ESP dan CINCH. Ceritanya bermula semasa bulan puasa lepas. Wife saya yang menggalakkan saya ambil cinch dicampur dengan ESP untuk memberikan tenaga semasa bulan puasa. Alhamdulillah, saya rasa bertenaga selepas ambil CINCH + ESP. Saya ambil semasa sahur dan semasa berbuka. Alhamdulillah, nak pergi solat tarawikh pun tak rasa lembik, (tapi kekadang tu malas jgk hehhe). Lagi yang bestnya, sebab diet terjaga, dibantu dengan CINCH +ESP, berat badan turun 4kg. Alhamdulillah, saya teruskan minum CINCH . Berat sekarang dapat maintain, dah tak naik sangat sebelum ambil CINCH. Sejak menggunakan shaklee, saya baru serius ambil berat tentang kesihatan, sekarang dah rajin turun padang main bolasepak, atas kesedaran kesihatan . Lagi yang bestnya, SHAKLEE ni memang banyak kajian saintifik, yang perlukan kita banyak membaca, sesuai dengan aktiviti saya sekarang yang sedang buat PHD. Alhamdulillah, terima kasih SHAKLEE. "

Credit: FB Group Shaklee Golden Lounge

Hidayah Mohamad
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com
Post a Comment