Tuesday, 20 May 2014

Testimonials ESP: Untuk penyusuan

Puan Lyn:

" ESP paling sedap n marvelous...sya suke sgt...kalau minum esp tu rase kenyang je...rase esp tak mengecewakan...mmg sedap sgt2...selalu campur ngan milo, susu@ air jus buah2....rasenye mmg ermmmm sedap...terbaikkk punye....hehehe.." Read more here

Cik Pau:

".susu pun alhamdulillah pekat. selain dari set B untuk ibu2 menyusu tu i minum jugak ESP... mmg rasa pati soya. rasa sedap sebab i minum dengan susu kotak full cream. kadang kalau tak sempat makan mmg i minum ESP dah boleh kenyang.... semalam gi beli penimbang tengok2 berat badan maintain 55kg.... walau pun kena turunkan berat badan lagi untuk BMI yang cantik sikit, nak maintain 55kg tu pun tak mudah gak sebenarnya... huhuh...
bila dah makan shaklee nih susu pun berkhasiat and anak i so far sihat... alhamdulillah.." Read more here

Alhamdulillah ramai ibu2 di luar sana yang yelah merasai keistimewaan ESP. Nak tahu keistimewaan ESP yang lain. Jom baca di sini.

Hidayah Mohamad
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com
Post a Comment

Info Lain :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...