Sunday, 31 March 2013

Set Kesuburan Lelaki dan Wanita

Assalamualaikum..Bertemu kita lagi pada hari ni..dah 3 hari saya tak updet blog..aduyai bz dgn keje..weekend pun bz gak..hehe..Hari nie saya nak berkongsi dgn pembaca2 setia blog saya mengenai "Set Kesuburan Shaklee"..set ini memberi banyak manfaat kepada lelaki dan wanita terutamanya yg bergelar suami isteri..Kita semua x dpt nak lari daripada masalah baik wanita dari segi masalah hormon dan kitaran haid yg tak menentu mahupun lelaki dgn masalah perubahan hormon yg menyebabkan mereka mati pucuk, kelesuan, kurang tenaga dan stamina...

Oleh itu Shaklee menawarkan produk yg hebat bagi  membantu anda semua baik lelaki mahupun wanita untuk mengatasi masalah ini..Apa yg terdapat dlm "Set Kesuburan" dan bagaimana ia boleh membantu?..meh sama2 kita baca ye..



Untuk Wanita
GLA Complex
-membantu menstabilkan hormon dan kitaran haid 
-membantu tubuh menghasilkan ‘cecair kesuburan’ yang antara kebaikannya ialah memberi ‘ruang’ untuk sperma terus hidup dalam tiub falipio sehingga 5 hari.

B-Complex
-membantu bagi mengelak kemurungan (anti-stress) & menstabilkan hormon. Ia juga mengandungi Asid Folik dan Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon.

Untuk Lelaki
Vitamin-E Complex
-membantu meningkatkan kemampuan reproduktif dimana kajian menunjukkan para lelaki yg mengambil secara purata 600IU - 800IU vitamin E sehari memapu meningkatkan kiraan sperma mereka..Selain itu vita E juga tinggi dgn sifat anti oksidan dimana ia membantu dlm menyingkirkan radikal bebas yg boleh mengundang pelbagai penyakit didalam badan..
-Kandungan selenium didalamnye  juga sangat bagus untuk jantung tetapi waktu yang sama ia boleh meningkatkan pengeluaran hormon seks testosteron.

Zinc Complex
-membantu menguatkan sperma agar sperma lebih aktif berenang ke ovum

Add-ON untuk Lelaki dan Wanita 
OmegaGuard 













-membantu dlm mengekalkan tekanan darah yg normal
-mengawal tahap kolestrol yg sihat
-memelihara jantung yg sihat

TESTIMONI PENGGUNA "SET KESUBURAN"




Apa2 pun yg penting saya nak ingatkan anda semua bahawa setiap rezeki itu dtgnya dari Allah SWT..Tanpa izinNYA semua ini takkan terjadi betul tak?..so kita sebagai hambanya hanya perlu berusaha dan berdoa agar cepat menimang cahaya mata..In Shaa Allah.

 

 





Untuk sebarang info mengenai produk dan juga order sila hubungi saya SMS/WhatsApp/Viber di 019-9835090 atau anda boleh emailkan terus kepada hidayahmohamad83@gmail.com 

- Hidayah Mohamad-


Post a Comment