Tuesday, 26 March 2013

Kelebihan Shaklee Basic H²

Assalamualaikum..tghari nie rasa cam tak panas cam semalam..ye la baru pas hujan kan..hehe..buat suri2 rumah yg tgh sibuk memasak tuh, ida ucapkan selamat menjalankan tanggungjawab..pada yg sedang bekerja tuh mesti tgh sibuk duk cari tpt yg terbaek tuk menikmati "lunch"..apa2 pun mulakan dgn Bismillah tau..jgn gelojoh time mkn..tercokik plak nanti..Dikesempatan nie, ida nak updet skit la pasal BASIC H² Shaklee nie..

Apa itu BASIC H²?..HAAA..kalu anda suma nak tahu, BASIC H² nie adalah pencuci biodegradable dan tidak bertoksik yang pertama dikeluarkan oleh Shaklee pada 1960..Mak aih dekat 50tahun lebih..pewwit..memang terbaek la..Kalu anda nak tahu "Pekatan Pencuci Super Organik" nie mempunyai 1001 mcm kegunaan tau..Perghh banyak betul..tapi apa yg telah saya terokai melalui pengalaman saya sendiri, produk nie memang best tau..Murah dan tahan lama..


Antara Kegunaan (pengalaman sendiri):
  • mandikan dengan mandian Basic H² bila anak deman..disusuli dgn membasahkan sehelai kain dgn air yg bercampur Basic H² then letakkan di kepala dan badan anak..
  • hasben saya gunakan untuk bilas muka bila terdapat kesan2 kulit kering (cuaca panas n kurang minum air kot)..
  • saya guna time nak mop lantai..memang best tau..lantai tak melekit seperti sesetengah bahan yg digunakan tuk mop lantai..
  • bila anak gatal2 je saya basuhkan tempat gatal dgn Basic H²
 Antara testimoni pengguna Basic H²:




Menarik bukan?..kalu anda nak tahu, sebotol Basic H² boleh tahan 2-3 bulan tau (bergantung kepada cara pengunaan)..Memang save bajet btul la..hehe..

 







Untuk sebarang info mengenai produk dan juga order sila hubungi saya SMS/WhatsApp/Viber di 019-9835090 atau anda boleh emailkan terus kepada hidayahmohamad83@gmail.com 

- Hidayah Mohamad-





Post a Comment

Info Lain :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...