Thursday, 7 February 2013

Energizing Soy Protein ESP

Assamualaikum,

Malam ni saya nk share pulak pasal ESP (Energizing Soy Protein). Saya start minum ESP masa tahun 2011 tapi masa tu x konsisten. Siap letak kat ofis smpi berhabuk..hahhaa.. then masa pantang anak 2nd baby baru start minum balik. Nasib baik expired date lmbt lg.. Masa tu minum sbb nk wat stok susu. Start wat stok pun 3 minggu sebelum masuk keje. Alhamdullillah walaupun stok xda la meriah mcm orang lain yg penuh DF tapi cukup la utk si kecik masa tu.

Selepas abis satu can ESP saya beli lagi satu. abis beli lagi.. smpi la sekarang. Sejak minum ESP baru perasan kulit dh makin lembut. kalau dulu kasar mak aiii mcm org keje buruh kasar je. Kulit muka pun bila pegang lembut mcm kulit baby (auww..perasan sekejap).. tapi mmg nampak perubahan agak ketara.. Alhamdullillah smpi sekarang masih lagi menyusukan anak yang dah nak masuk 9 bulan.

Rata-rata ramai yang beli ESP dgn saya utk penyusuan. Alhamdullillah ada yang nampak perubahan. Susu makin meriah. Dan ada juga student yg beli ESP secara tak langsung dia blh diet sbb dia minum ESP waktu breakfast blh kenyang smpi tgh hari. Happy sangat bila semua dapat merasai kelainan dgn produk Shaklee.

Apa kelebihan ESP ni??

  • Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.
  • Merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.
  • Mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser.
  • Memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser.
  • Sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopause dan pembesaran prostat.
  • Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.
  • Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun.
  • Mencegah migraine, insomnia dan tekanan.
  • Membaiki pigmentasi, kedutan dan kesan tua.
  • Meningkatkan kualiti memori, vitality, dorongan seksual dan rangsangan.



Untuk order anda blh SMS/Whatsapp atau emel kepada saya.
Wassalam.
- Hidayah - 
Post a Comment

Info Lain :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...